10 tips om je gelnagels goed te verzorgen

14 December 2016

- als je net gelnagels heb laten plaatsen is het aangeraden om de eerste dagen voorzichtig te zijn. Gel heeft nog zo'n 48 uur nodig om verder uit te harden, dus probeer niet de eerste dagen uitgebreid te gaan baden of te zwemmen.

- Wen even als je je nagels hebt laten verlengen, het geeft een heel ander gevoel te werken met langere nagels.
- gebruik je nagels ook niet als werkmateriaal, daar bestaan andere dingen voor.
- Wanneer u huishoudelijk werk doet of in de tuin gaat werken, gebruik dan handschoenen. Krab eventueel in een blokje zeep alvorens de handschoenen aan te trekken.
- Smeer je nagelriemen dagelijks in met olie. Handbalsem of lotion is voor je huid, maar niet voldoende voor je nagelriemen. Sla-olie of olijfolie of cocos-olie is ook goed als u geen speciale nagelriemolie in huis hebt.
- Als je de nagels te veel stoot is dit een teken dat ze te lang zijn voor u, vijl ze korter of laat ze door mij korter vijlen. je krijgt na elke behandeling je gebruikte vijl mee van mij, vraag even hoe je het beste bijvijlt!
- Peuter of trek NOOIT aan je nagels. Je beschadigd zo je nagelbed met alle gevolgen vandien. Bel direct even , dan neem ik je  wel even tussen 2 klanten door.
- Gelnagels blijven niet eeuwig mooi, laat ze regelmatig opvullen. de periode is van persoon tot persoon anders. De 1 komt 4 weken toe ,  de ander amper 2 weken. Gellak of gelnagels geeft ook nog een ander tijdsstip. Je merkt vanzelf wel wat de perfecte tijd is voor jouw nagels om ze te laten bijwerken.
- ten slotte, verwijder je nagels niet zelf, maak hiervoor best een afspraak, zodat je eigen nagels niet beschadigen.  Wij zijn hiervoor opgeleid. 
- en nog 1 tip : als je graag onder de zonnebank ligt, doet dit dan na het zetten van nagels, de UVA hardt de gel extra uit!

Pro-Online.nl